My luv

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 22, 2009

Sepetang di Pantai Jeram

Minggu lepas me n my wife going to Pantai Jeram pd waktu petang lps aku blk keje/training. actually 2weeks lps aku training kt damansara amek CCNA (Cisco Certified Network Association)course..fuh krem otak weh byk gile kene sumbat...org laen amek 1 semester aku amek 8hari je..tp exam blum attend lg la sbb exam dia nnt ssh gile..85% is for passing marks..wtf....so that i need to prepare properly before exam..xtahu lg bile nk amek maybe sbulan lg kot..hehe..xpe company byr..mahal tu..

Berbalik kpd cerita aku jln2 diwaktu ptg...lps blk umah jp brehat..aku trus ke sana ke Pantai Jeram...saje je melepaskan tensen di tempat training so kene la lihat pemandangan yg indah br la tenang rite?..hehe..aku kesana utk melihat sunset...cantik woo mengadap laut selat melaka..aku smpi pn dh pkl 630 ptg....apa lg..antara tujuan utama ialah menembak dr camera kesayangan aku..hohooho...
Nasib baik bini aku fhm laki dia ni peminat landscape photography...hehe...dia pun teman la aku sama sambil menjadi judgement utk picture2 yg aku snap..hehe..bagus2..then kul 7lbh apa lg..mkn ikan bakar la..kt situ ada 2kedai yg besar..aku pilih kedai yg seblah kiri iaitu kedai yg kedua jumpa slps thru Jln Pantai Jeram...namanya Aroma Ikan Bakar..sedap weh..murah lak tu..mkn 2org pn br 30lbh..kalo mkn pizza pon lbh kurg harga cemni gk kn...tp lg best sbb kedai ni betul2 tepi pantai dn mmg mengadap laut...pape pn mcm biase dibawah ni ada bbrp pic yg aku tembak..layankannnn.........



facing malacca straits sea

uiskk mkn..ixgt ehh..




No comments:

Post a Comment