My luv

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 1, 2010

HAPPY NEW YEAR MALAYSIA



Hi all!Happy New Year 2010..wah sudah tahun 2010 kerr..cpt nye..maka umo aku pon thn ni dh 26..huaaa..tidak kusangka...pape pn slmt thn br pd sume..apa azam anda thn ini?hahaha..semlm aku n wife aku countdown new yr dkt I-City Shah Alam...cantik tmpt dia..mmg baru..baru siap..rs nye 1st time kot shah alam nye event buat kt situ..dh 2thn dok S.A rs nye xde dgr lg countdown kt i-city..tetibe tenmpk kt paper ada event..maka aku haruslah pegi kn..nk masuk paking..mak aih..mmg berduyunn tibaa..kt atas tu cantik..ada pokok krismas besar bercahaya..org confirm la ramai kn..mmg 1Malaysia la..india cina mlayu sume ada..ada konsert siap bebb tp sbb artis AF so aku mls la nk tgk..buang mase je..haha..



so menjelang pkl 12mlm..apa lg..aku bukak la tripod ready for menembakk...hahaa..siap cari tmpt yg privacy tu...naik tingkat 1 paking kete menghadap tmpt launch fireworks tu...perghh..cantekk gile siotss bunga api tuh..mmg best..lenguh tgnku meng capture gamba2 itu..mmg puas ati gile..lps abes sume nk blk...tau x brape lame nk boleh klua dr tmpt tu..1jam lbh kitorg kt dlm kete je sbb jem gile babeng..kul 1lbh br leh klua...polis lak buat roadblock..mmg haremm...kul 130 br smpi umah..fuh padahal kalo jln clear 15mnt jer dr umah..pape pn slmt thn br 2010..semoga dgn thn br ini akan mengubah hidup kita drpd baek kepada yg lebih baik lagi....erm mcm biase hayatilah pic2 pd mlm tu..cau cin cauu..!!

No comments:

Post a Comment